Om Innovation by Collaboration

I år är det 10-års jubileum för SNITTS årskonferens Innovation by Collaboration! Detta betyder såklart ett extra oförglömligt innehåll och spännande talare, allt under temat: Så skapar vi nytta från kunskap.
Många av er har önskat nya lokaler och mer internatkänsla, så inför årets upplaga kommer vi att köra en favorit i repris på Vår Gård i Saltsjöbaden.

På konferensen Innovation by Collaboration samlas representanter från hela det nationella innovationsstödssystemet. Med drygt 150 deltagare samt internationella och nationella experter är detta höstens nätverksevent som du inte kan missa!

De två dagarna är fyllda med nätverkande, intressanta programpunkter, inspiration och en härlig konferensmiddag där det prestigefyllda Diamantpriset delas ut. Hoppas vi ses den 24-25 september!

 

Syftet med Innovation by Collaboration är att skapa, utöka och effektivisera korskopplingar mellan organisationer som arbetar med kunskapsutbyte och nyttiggörande av forskning. Fokus ligger på att inspirera deltagarna, att bidra med konkreta kunskaper och ge gott om utrymme att nätverka.

Temat varierar från år till år och syftar till att lyfta fram nya initiativ och verktyg inom temat. Sedan 2015 har konferensen haft sin nuvarande form där en dag vigs åt en internationell utblick och en dag åt en fördjupning i nationella frågor. Konferensen har anordnats av SNITTS i samarbete med andra organisationer sedan 2009.

Under konferensmiddagen delas det prestigefyllda Diamantpriset ut till en person eller grupp som har gjort avgörande insatser för svensk tech-/ knowledge exchange. Missa inte möjligheten att nominera någon i ditt nätverk, läs mer här.

Vi ser en trend i stigande antal deltagare, högre betyg på utvärderingen och många återkommande deltagare. Innovation by Collaboration är ett prioriterat event för vår målgrupp.

Målgrupp

Målgruppen är personer från hela det nationella innovationssystemet; från näringslivet, universiteten, instituten och andra innovationsstödjande organisationer. Under konferensens internationella dag bjuds även internationella deltagare in.

Några av de titlar som återfinns bland deltagarna: Innovationsrådgivare, affärsutvecklare, rektorsråd, projektledare, forskningsrådgivare, företagssamverkan, samverkanssamordnare, strategiska partnerskap, IP-strateg, näringslivskoordinator, forskarambassadör, Innovation Manager, samverkansledare, samverkanskoordinator.

För frågor och kontakt:
johanna@snitts.se